Par-eftersyn

Postet i Ikke kategoriseret

Et tilbud til par som ønsker at bevare og styrke deres relation. Det er helt almindeligt at vi går til regelmæssige tandlægebesøg, men når det gælder vores vigtigste relation, lader vi ofte stå til for længe. Mange par vælger parterapi som sidste løsning. Det er også muligt at vælge det til, som et positivt eftersyn af det match I ønsker jer for livet.

Et pareftersyn eller partjek er en samtale med en parterapeut, der guider jer gennem de styrker og udfordringer I oplever i hverdagen. Vi taler især om jeres ressourcer, det I mestrer fint og identificerer det, som gør jer til par-mestre i jeres liv.  Vi taler også om eventuelle udfordringer i forhold til der I er i livet nu. Jeres historie som par og jeres særlige par-DNA er med til at støtte følelsen af et solidt fundament.

Eftersynet vil omhandle en blanding af spørgsmål, øvelser og drøftelser over temaer, som relaterer sig til jeres liv. I får støtte til at identificere eventuelle konfliktområder, så det bliver nemmere at håndtere dem når det opstår. Resultatet af par eftersyn er, at I lærer at se og mestre jeres relation på en mere balanceret måde. Det øger tilfredsheden med relationen.

Par eftersyn er samtaler 2 x årligt af 2 timers varighed.