Baggrund

Certificeret ID Psykoterapeut (4-årig, ID Academy) og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening og Foreningen af Danske Parterapeuter. Jeg har min efteruddannelse i parterapi fra Dansk Parterapeutisk Institut og er i fast supervisionsgruppe gennem dette institut i Aarhus. I 2018 har jeg udvidet mine kompetencer med kursus i EFFT familieterapi hos Jette Simon.

Har akademisk baggrund (cand.jur, KU) og erhvervskarriere fra internationale koncerner og NGO'er samt erhvervsdrivende fond.

Jeg er 55 år, mor til to voksne børn og gift med min soulmate Carsten.

Mit terapeutiske fundament

Mit speciale er parterapi og personlig udvikling - relationelle, tilknytningsmæssige og eksistentielle udfordringer.
Parterapi er en særlig psykologisk metode, der kræver en grundig efteruddannelse. Mit parterapeutiske fundament ligger i EFT, Emotions- Fokuseret Parterapi i et tilknytningsperspektiv.

Det er vigtigt at du som klient oplever, at du bliver udfordret samtidigt med at du føler, at det er trygt og overskueligt at gå i psykoterapi.

Jeg vil løbende forklare metoderne, så du er med på, hvordan psykologien hænger sammen og hvad hensigten er med de forskellige interventioner og øvelser.

I forhold til personlig udvikling har mit arbejde rødder i psykosyntese, eksistentiel psykoterapi og systemisk familiekonstellation.

Vi arbejder både med tænkningens indhold, som i den traditionelle kognitive terapi, visualisering og meditation, hvor vi opøver en mere medfølende og venlig måde at forholde sig til sig selv og andre.

Jeg har valgt at arbejde som psykoterapeut, fordi jeg er motiveret af den udfordring, det er, at møde mennesker med eksistentielle udfordringer, har svært ved forandringer, relationer eller føler sig løbet over ende af livets større eller besværlige sten på vejen.

Min opgave er at støtte dig i at finde nye positive strategier og muligheder, så du kan føle dig hel, tilfreds og få mod på livet.

ID Psykoterapeutuddannelsen er godkendt af The European Association for Integrative Psychotherapy (EAP) i London.

Kurser / medlemskab

2018: EFFT Kursus i Emotions Fokuseret Familieterapi, Jette Simon
2017: CFU Center For Familie Udvikling - parterapi, Matias Stölen
2016: EcCT Encounter Centered Couples Therapy, Hedy Schleifer
2015: Anerkendende dialog, Relationsfokuseret parterapi, Kirsten Seidenfaden og Piet Draiby
2015: 1-årig certificeringsuddannelse i Mentaliseringsfokuseret parterapi, Dansk Parterapeutisk Institut

Supervision, parterapi - løbende, psykolog Lone Algot Jeppesen
Parterapi Seminar, psykolog Kirsten Seidenfaden og psykiater Piet Draiby (2012 og 2015)
Systemisk Familiekonstellation, Liv Dhanyo Thommesen
Soulflow, Kenneth Sørensen og Søren Hauge (2014-2015)
Jung - drømmearbejde, Ameyo Barfred Dixon
Selvudvikling Big Mind, Genpo Roshi, Svend Trier
Tantra, energibalancering og kroppens fortællinger, Neel Fasting
Reiki I og II, Reikimester Hanne Fritzbøger
5-dages lectures, HH Dalai Lama

Mit personlige kald

Jeg er formand for foreningen Chimalaya Charity, som driver en sundhedsklinik i Nepal. Fokus er at bekæmpe fejlernæring og støtte nyfødte i at få en god start i livet.
Jeg er optaget af tilknytningsvinklen og mener, at det bedste vi kan give en mor, er muligheden for at skabe en sund tilknytning til sit barn.

At arbejde i den tredje verden giver mig en følelse af ydmyghed, kærlighed og forståelse for at se lyset - trods svære livsbetingelser.

Det forsøger jeg at leve efter selv og give videre i mit psykoterapeutiske virke.

RELATEREDE TEMAER