Terapi der gavner familien

Det er både dejligt og udfordrende med en familie. Relationen mellem de enkelte familiemedlemmer er afgørende for oplevelsen af trivsel og udvikling.

EFT (Emotions Fokuseret Terapi) anser emotioner, følelser, for at være vort indre navigationssystem, der fortæller os, hvad der er vigtigt ” her og nu”, hvad vi har behov for, og hvordan vi har brug for at handle i overensstemmelse med situationen.

Terapiformen fokuserer på at hjælpe mennesker med at blive opmærksomme på og udtrykke deres følelser, at lære at acceptere og regulere dem, og at kunne reflektere over dem for at danne mening og eventuelt transformere dem.

Langt de fleste problemer som vi har, løser vi selv. Men i visse situationer kan det være gavnligt og trygt at tage nogle sessioner med en terapeut, med fokus på jeres dynamik, samspil og roller. Har I fælles eller /og delebørn? Få en god dialog omkring jeres måde at håndtere dagligdagen på.

Så hvis én i familien har det skidt, har hele familien det skidt. Når man er medlem af en familie findes der ikke noget, der hedder dit eller mit problem. Det er alt sammen vort problem.

Når samspillet mellem voksne opleves destruktivt, vil alle mistrives. De voksnes indbyrdes forhold er afgørende for børnenes trivsel.

Samtidigt kan det være forløsende for mellemstore og større børn at få et rum at tale i – enten i fælleskab eller individuelt.

Kontakt mig for en samtale om et forløb med fokus på at støtte til jeres udfordringer i familien.