Intensivt parforløb 1-2 dage

Er I kørt trætte i jeres relation? Skændes I? Er der for lidt af “det”, der var engang? Savner I nærværet, men ved ikke hvordan I genskaber stemningen? Har børnene fyldt for meget? Er der konflikter, der ødelægger forbindelsen? Trænger I til at få et eftersyn af parforholdet? Trænger I til at få defineret hvem I er som par og klarhed over om I er på samme rejse?

Jeg anbefaler varmt at overveje et intensivt forløb, hvor I kommer fuldstændig i dybden med jeres relation og genetablerer tilknytningskontakten – det mange kalder sjælens møde. Det er utroligt givende og der er tid til at arbejde i dybden.

Book 1 eller 2 dage. Kun for jer hvor vi arbejder med at få løst op for frustrationer, konflikter og igangsætter en udviklingsproces hen imod en mere tryg, givende og mentaliserende voksentilknytning, som kan udvikle og styrke jeres relation.

Det kræver at I begge er parate til at yde en indsats og åbne jer for hinanden og rummet. Intensivt parløb er et wake-up call til jeres forhold. Det er som at få “pudset brillerne” og se hinanden med friske øjne.

Betragt det som et serviceeftersyn, nøjagtigt som når vi passer på vores bil, tænder og fysik. Ofte glemmer man den vigtigste relation man har.

Jeg har en akademisk baggrund (cand.jur), er certificeret ID Psykoterapeut (MPF) med speciale i parterapi og personlige udviklingsforløb.

Vil du høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med som terapeut?

Kontakt mig på kontaktpiatorp@gmail.com
eller tlf. 23 72 36 49.

v

 

Priser

Få jeres egen dag med et intensivt fastlagt program, materialer og en times opfølgning indenfor 2 mdr.

Kontakt mig her for at høre mere omkring priser.

Formøde

For at kunne få 1–2 dages intensivt forløb, skal jeg først tale med jer begge for at vi kan afklare, om I kan gennemføre det og jeg kan vurdere, om det er noget for jer.

Kontakt mig her for at høre mere.

Klientudtalelser

"For os har terapien givet os et fælles sprog og en del værktøjer, som har skabt større forståelse og imødekommenhed i vores hverdag...".

Læs flere klientudtalelser her.