Det kan være en stor opgave at samarbejde efter et brud

Når man har børn og er gået fra hinanden betyder det, at man skal kunne tale godt sammen i mange år frem. Sårede følelser, konflikter og gammelt nag kan stå i vejen for samarbejdet. Og når der kommer nye partnere på banen, kan det give anledning til nye udfordringer og diskussioner.

Det er derfor en mulighed at bruge parterapeuten til at rede tråde ud og støtte med at få sat ord på det, der skaber konflikt. Det er meget vigtigt for jeres fælles børns trivsel og for jeres trivsel, at der kan opnås enighed i mindelighed og ro, så alle kan finde sig til rette i deres nye liv, omgivelser og måske nye miljø. Få nogle værktøjer til at de-eskalere nervesystemet hos jer selv og hinanden, så der åbnes op for at finde løsninger, der gavner familien.

Kontakt mig for en støttende eks-samtale. Jeg kan være en guide til at få struktur på de svære situationer.

Jeg har en akademisk baggrund (cand.jur), er certificeret ID Psykoterapeut (MPF) med speciale i parterapi og personlige udviklingsforløb.

Vil du høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med som terapeut?

Kontakt mig på kontaktpiatorp@gmail.com, eller tlf. 23 72 36 49.

v

Priser

Parterapi 80 min. pris kr. 1500.

Forudbetalt forløb: Bestil 6 sessioner og få 900 kr. i rabat.
t

Gratis afklarende samtale

Jeg tilbyder en gratis afklarende samtale, så I kan orientere jer og mærke, om et parterapeutisk forløb er noget for jer.

Kontakt mig her.

Klientudtalelser

"Det var en kæmpe lettelse at få redet trådende ud og vide, at det er vores bagage og mønstre, der fylder...".

Læs flere klientudtalelser her.